112Gelderland

Hengelo - Getuigenoproep poging woninginbraak

De politie heeft dinsdagavond 4 november in de Kopenhagenstraat een 37-jarige man uit Hengelo aangehouden op verdenking van poging woninginbraak en vernieling.

Een bewoner van een woning aan de Hammerfeststraat belde de politie rond 20.30 uur omdat hij een onbekende man op zijn schutting zag staan. De verdachte ging er vandoor en de bewoner heeft de achtervolging ingezet. Tijdens de achtervolging klom de verdachte op daken. Daarbij zijn onder andere diverse regenpijpen beschadigd. Uiteindelijk trof de politie de man aan op het dak van een woning aan de Kopenhagenstraat. Hij gaf zich onmiddellijk over en is meegenomen naar het politiebureau. De politie is een onderzoek gestart. Getuigen en wijkbewoners die door het gedrag van de verdachte schade hebben opgelopen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten