112Gelderland

Eerbeek - Man verzet zich hevig tegen aanhouding

In de nacht van zondag op maandag 3 november heeft de politie een 36-jarige man uit Eerbeek aangehouden omdat hij weigerde aan zijn controle mee te werken en twee agenten herhaaldelijk beledigde.

De politie reed rond 01.00 uur naar de Bachstraat in Eerbeek naar aanleiding van een melding over een vernieling aan een auto. De 36-jarige man fietste bij het zien van de politie weer weg in de richting waar hij net vandaan kwam. Hierop is de man ter controle staande gehouden. De man kon geen ID tonen, waarop de politie aangaf hem ter controle van zijn ID te willen fouilleren. Dit weigerde hij toe te staan. Ondanks waarschuwingen van de politie dat zijn weigering zou betekenen dat hij aangehouden werd, bleef hij weigeren. Bij de mededeling dat de man aangehouden werd, ging hij direct volop in verzet. Uiteindelijk is hij met gepast geweld onder controle gebracht en aangehouden. Ondertussen uitte de man continu beledigingen aan het adres van de agenten. Bij zijn insluiting bleek de man een kleine hoeveelheid amfetamine in zijn bezit te hebben. Hier deed hij afstand van. De politie maakt proces-verbaal op tegen de man.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten