112Gelderland

Apeldoorn - Politie vraagt hulp van publiek bij onderzoek naar poging straatroof

De politie is een onderzoek gestart naar een poging tot straatroof op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn. Deze vond plaats op zaterdag 1 november rond 17.00 uur.

Een 56-jarige vrouw fietste onder het spoor vanuit het centrum in de richting van de Europaweg, toen zij plotseling voelde dat er iemand aan haar tas trok. Omdat zij deze goed vast had, kwam zij ten val en raakte zij met haar hoofd de stoeprand.

Zij zag toen dat ongeveer zeven personen om haar heen stonden die geld van haar wilden hebben. Ze werd daarbij in haar hand gesneden. Na korte tijd vertrokken de personen zonder buit op vier scooters (vermoedelijk een rode, een zwarte en een blauwe) in de richting van de Europaweg. Alle personen hadden helmen op.

De vrouw is aan haar verwondingen behandeld en is hevig geschrokken. De politie is een onderzoek gestart maar heeft informatie nodig van getuigen.

Bel dus als u iets gezien heeft of als u iets weet waarmee het onderzoek verder kan worden geholpen. U kunt terecht op 0900-8844 of als u anoniem wilt blijven- 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten