112Gelderland

Renkum - Getuigen gezocht van aanrijding

Dinsdagavond 28 oktober heeft er in Renkum op de rotonde Hogenkampseweg-Telefoonweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsertje en een automobilist. De automobilist is na het ongeval doorgereden. Zowel de betreffende automobilist als eventuele getuigen worden gevraagd om contact op te nemen met de politie.

De 11-jarige jongen uit Renkum verklaarde dinsdagavond, rond 18.45 uur, over de rotonde te hebben gereden toen er een aanrijding ontstond tussen hem en een automobilist. Het fietsertje kwam door de aanrijding met zijn been klem te zitten tussen zijn fiets en de bumper van de auto. Hij liep knieletsel op en is later naar de dokterspost gegaan voor behandeling. De automobilist, een man in een rode auto, is na het ongeval direct doorgereden over de Hogenkampseweg.

De politie heeft het ongeval in onderzoek en vraagt de automobilist met klem om zich bij de politie te melden. Ook personen die mogelijk getuigen zijn geweest van de aanrijding worden gevraagd om contact op te nemen met de politie. De politie hoopt zo een beter beeld te krijgen van wat er exact heeft plaatsgevonden. De politie is bereikbaar via 0900-8844. ()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten