112Gelderland

Hoenderloo - Verdachten woninginbraak aangehouden

In de nacht van zondag op maandag 27 oktober heeft de politie twee mannen en een vrouw uit Roemeni aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak aan de Krimweg in Hoenderloo.

De politie ging rond 02.15 uur ter plaatse naar aanleiding van een inbraakalarm. De bewoners bleken niet thuis. Er was een klein bovenlicht opengebroken. Toen de politie in de omgeving op zoek ging naar mogelijke inbrekers, werd de auto waar het drietal in reed ter controle staande gehouden. De inzittenden konden hun aanwezigheid in het gebied niet goed verklaren en de politie trof enkele aanwijzingen aan die erop wezen dat dit de bewuste inbrekers konden zijn. De twee mannen, 18 en 31 jaar oud, en de 24-jarige vrouw, zijn voor nader onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiebureau. Bij hun fouillering trof de politie bij twee verdachten een hoeveelheid sieraden aan. Of deze afkomstig zijn uit de woning aan de Krimweg, of elders gestolen zijn, wordt nog onderzocht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten