112Gelderland

Arnhem - Man zonder enige aanleiding geslagen, verdachte aangehouden

Agenten gingen in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 03.00 uur poolshoogte nemen op de Kortestraat na een melding dat daar een ruzie gaande was. Een man vertelde de agenten zonder enige aanleiding meerdere keren in zijn gezicht te zijn geslagen. Ook zou hij bedreigd zijn. De verdachte was nog ter plekke aanwezig en werd door omstanders tegen gehouden. De politie ging tot aanhouding over.

Bij zijn aanhouding gedroegde verdachte, een 32-jarige inwoner van Arnhem, zich erg agressief en pleegde danig verzet. De agenten gebruikten daarop gepast geweld. De 32-jarige is geboeid overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor verhoor. Het slachtoffer, een 23-jarige man uit Renkum, liep als gevolg van de mishandelingenkelelichte verwondingen op endeedaangifte.De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten