112Gelderland

Nunspeet - Politie zoekt getuigen van bekrassen autos

De politie zoekt getuigen of tipgevers die mogelijk meer weten over het bekrassen van ongeveer 20 autos vorig weekend in Nunspeet. De vernielingen vonden plaats tussen zaterdagavond 11 oktober en zondagochtend 12 oktober.

n of meer onbekenden hebben die avond en nacht voor zover bekend ongeveer 20 autos bekrast met een scherp voorwerp. De autos stonden geparkeerd aan het Prins Mauritserf of in de buurt daaromheen. Het vermoeden bestaat dat de vernielingen zijn gepleegd door n of meer mensen die vanuit het centrum de wijk in liepen.

Tips gezocht

De politie heeft de vernielingen in onderzoek en is benieuwd of iemand iets gezien of gehoord heeft die nacht. Of wellicht heeft u n of meer mensen vanuit het centrum zien lopen die zich al eerder baldadig gedroegen, en mogelijk iets met deze vernielingen te maken hebben gehad. Heeft u iets gezien, neem dan contact op met de politie in Nunspeet via 0900-8844.

Woont u in de omgeving van het Prins Mauritserf en heeft u ook krasschade aan uw auto ontdekt vorig weekend, maar nog geen aangifte gedaan, dan roept de politie u op om dat alsnog te doen via het tabblad Aangifte doen op deze site.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten