112Gelderland

Kampen - Vrouw uit Nunspeet omgekomen bij verkeersongeval N50

Bij het verkeersongeval op de N50 (nabij de Ramspolbrug), vrijdagmiddag 10 oktober rond 18:00 uur, is een 78-jarige autobestuurster uit Nunspeet ter plaatse om het leven gekomen.

Stilstaand in een file richting Kampen werd haar auto aangereden door een achteropkomende bestelwagen, die bestuurder werd door een 24-jarige man uit Ruurlo. De Ruurlor zag, komende vanaf de Ramspolbrug, kennelijk te laat dat er een file stilstond.

 

Drie voor de vrouw uit Nunspeet staande stilstaande personenautos werden door deze botsing achtereenvolgens ook aangereden. Vier inzittenden uit de voorste, bij het ongeval betrokken auto, afkomstig uit Kampen, werden met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

De stilstaande file was ontstaan door een verkeersongeval op de N50 nabij Kampen, waar een uur eerder, bij de afslag Flevoweg een gewonde viel.

 

De N50 is geruime tijd afgesloten geweest voor de hulpdiensten en het politieonderzoek. Het verkeer werd omgeleid via de oude weg over het Kampereiland. Naar het ongeval wordt een nader onderzoek ingesteld.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten