112Gelderland

Politie zoekt getuigen mishandeling Wolfskuilseweg

Nijmegen - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op Oudejaarsdag, rond 14.45 uur op de Wolfskuilseweg in Nijmegen. Een man die daar samen met zijn dochter fietste kreeg een vuistslag na een voorval enkele minuten daarvoor.

Enkele minuten voor de mishandeling stond de man namelijkop de kruising Schependomlaan - Wolfskuilseweg. Hij stond daar op de fiets met zijn dochter te wachten voor de verkeerslichten. Op dat moment werden meerdere stukken vuurwerk in de richting van de vader en zijn dochter gegooid vanuit een groepje jeugd. Toen de man het groepje daarop aansprak ontstond een woordenwisseling en een klein handgemeen. Daarna fietste de man met zijn dochter verder over de Wolfskuilseweg. Ter hoogte van perceel nummer 175 stopte echter een auto bij de man en zijn dochter. Een inzittende uit de auto stapte en uit en liep op de vader toe. Direct daarop gaf hij deze een slag in het gezicht. De vader liep hierdoor letsel op waarvoor hij in het ziekenhuis behandeld moest worden.

Enkele passanten verleenden de man hulp. Ook de bestuurder van een taxibusje stopte en hielp het slachtoffer.

De politie vraagt getuigen van het incident zich te melden. Het gaat dan om iedereen die iets gezien heeft van de mishandeling op de Wolfskuilseweg ter hoogte van perceel 175, op Oudejaarsdag om kwart voor drie 's middags. Ook wil de politie graag sprekenmet de chauffeur van het taxibusje dat gestopt is om hulp te verlenen. Reageren kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten